Imre Sooääre mõis jõudis Euroopa SPA top 50-sse

Austria juhtiv ajakiri Wienerin tunnistas
Pädaste mõisa SPA 50 kõige kaunima hulka Euroopas. Spa auhindu jagati ajakirja
äsja ilmunud eriväljaandes Wienerin SPA-Guide 2008/2009.

Pädaste mõisa Spa oli ainuke kogu baltikumist ja põhjamaadest, mis 50 väljavalitu hulka pääses. Eraldi tunnustati Pädaste mõisa looduslähedaste Spa-de kategoorias.

Top 50 koostati nii lugejate, kui ka ajakirjanike arvamustele tuginedes. Lõppvaliku tegi zürii anonüümsete külastuste põhjal. Hindamiskriteeriumiteks oli vähemalt 4 või 5 tärni kvaliteet, meeldiv atmosfäär, kompetentne ja professionaalne teenindus, tähelepanu detailidele jm.

Pädaste mõisa puhul toodi esile romantilist õhtusööki tähtede all ja kuuma merevee teraapiat. 50 hulgas võib leida mitmeid legendaarseid paiku nagu BVLGARI - Milaano, The Grove - UK, Brenners Park hotel - Baden Baden, Hotel Q – Berliin ja Hotel Omm Barcelona.

Ülevaates märgiti, et tänapäeval on sõna SPA järjest rohkem devalveerumas, kuna seda kasutatakse moesõnana ka neis kohtades, kus selle mõistele vastavat sisu ei suudeta pakkuda. Top 50 valitakse igal sügisel. Siiani pole Eesti SPA-d tippu pääsenud.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed