Gruusia korteriühistud korjavad liftiuksel maksu

Maakonnaleht Võrumaa Teataja vahendab Võru
politsei patrullitalituse komissari Anti Paabu muljeid Gruusiast. Ühe huvitava
seigana märgib mees, et kõrghoonete korteriühistud korjavad liftiga sõitmise
eest maksu.

Vabatahtlikuna Gruusias käinud Anti Paap räägib: "Tutvusime ühe naisterahvaga, kes töötas raamatukogus. Ta tegi meile väikese linnatuuri. Jõudsime tal ka põgusalt külas käia ning sellega seoses oli üks huvitav seik: Gruusias on korteriühistud, kuid keegi neile vist raha ei taha maksta, sest seal on väga palju kõrgeid liftidega korterelamuid ja enne liftiga üles sõitmist peab panema mingisse aparaati 20 kohalikku tetrit. Allatulemise eest maksma ei pea."

Paap ütleb samas: "Huvitav on veel see, et väikestes poodides ei ole asjadel hindu küljes. Sisenedes küsib poemüüja, kas oled ameeriklane. Kui ei ole, et kas siis eestlane. Ja kui oled eestlane, siis hinnad kohe langevad. Suurtes poodides on hinnad paigas ning Eestiga võrreldes suhteliselt samal tasemel."

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed