Uus Maa: kinnisvara investorid on juba välja ilmunud

Uus Maa Kinnisvara tegevjuht Mika
Sucksdorff ütles aripaev.ee-le, et kinnisvara investorid on juba praegu välja
ilmunud, sest hinnad on nii palju langenud.

Rein Kilgi soovitust kommenteerides - et poole aasta pärast tasub kinnisvara osta, sest siis saab selle tõusu pealt teenida - ütles Sucksdorff, et võibolla see on nii, et langustrend jätkub veel pool aastat. "Kui ma suudaksin tabada ära pöörde, mil hind on põhjas, oleksin väga rikas mees," naeris ta.

Tema sõnul on juba praegu investoreid, kes otsivad objekte millesse investeerida. "Hinnad on langenud juba 25 protsenti ning aasta algusest on olnud langus umbes 1 protsent kuus," märkis ta, "võibolla tasub osta juba praegu, seda on väga raske öelda."

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed