Riik loodab kinnisvara müügist saada vähemalt 410 miljonit

Riigi Kinnisvara juhatus kuulutas välja 11
hoonestatud kinnistute võõrandamise avaliku kirjaliku enampakkumise teel,
eesmärgiga saavutada valitsussektori tasakaal.

Kokku võib riik enampakkumistel saada, võttes arvesse kinnistute alghindu, ca 410 miljonit krooni.

Müüki läheb näiteksKeila-Joa loss, mille 5 ha kinnistul asuvad loss, külalistemaja, tallikastell, karjakastell, väravahoone ja kaks keldrit. Enampakkumise alghind on20 miljonit krooni.

Presidendi Paslepa suveresidents läheb müüki alghinnaga 15miljonit krooni. 4,6 ha kinnistul asuvad haldushoone, suvemaja, külaliste suvemaja, kamin-varjualune, pumbamaja, sildumissadam, kanalisatsiooni välistrass ja puhastusseadmed.

Kokku on enampakkumisel kuus kinnistut, mis asuvad järgmistel aadressidel: Erika 15, Tallinn, alghinnaga 14 mln krooni; Kalmistu tee 11, Tallinn, alghinnaga 11 mln krooni; Jõe 1, Rapla vald, alghinnaga 1,25 mln krooni; Viru 5a, Jõhvi, alghinnaga 5 mln; presidendi suveresidents; Keila-Joa loss.

Ettevalmistamisel on järgmiste kinnistute võõrandamine Tallinnas: büroohoone Lõkke 4 (alghind 57 miljonit krooni),büroohoone Endla 15 (alghind 48 miljonit krooni); maksu- ja tolliamet büroohoone Kotzebue 14 (alghind 14,9 miljonit krooni); Patarei vangla Kalaranna 2, Kalaranna 2a (alghind 100 miljonit krooni): endine Politseiameti peahoone Pagari 1 (alghind 120 miljonit krooni).

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

november 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed