30. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kommentaar: Anu Koppel päästis kinnisvaraturu

"Ärge solkige mu äri!" kurjustas Adelberg Kinnisvara OÜ juhataja Anu Koppel aripaev.ee ajakirjanikuga. Põhjuseks siis Äripäevas ilmunudlugu sellest, kuidas lugupeetav ärinaine kasutas huvitavat turndusvahendit ja näitas korteri hinnaks 1000 krooni, ehkki see ei vastanud tõele.

Ma siiski isiklikult arvan, et me ei peaks Anu Koppeli peale tigedad olema ja teda petmiskatses süüdistama. Mõistan täiesti, et praeguste suviste ilmade ning raskete aegade juures on maakleril kontoris igav. Aga... mitte ainult. Masendav ja suisa õudne. Müüa ei õnnestu mitte midagi mitte mingisuguse hinnaga. See on muidugi aja märk. Kinnisvaraturg tiksub allapoole sama järjekindlalt kui kellaosuti minu vanonu hõbeuuri sihverplaadil.

Mida Anu Koppel siis peaks tegema? Kas hulluma ja pead vastu lauda peksma? Ei, ta on mõistlik inimene ning ei tee selliseid rumalusi. Ta mõtleb välja huvitava turundusvahendi. Ja - etskae! Mõned inimesed helistavadki! Ehkki neile tuleb selgitada, et 1000 krooni polnud nüüd küll päris õige hind, siis Anu Koppel saab ometi suhelda inimeste - ütleks isegi potentsiaalsete klientidega! Kõik polegi veel läbi!

Nõnda võib tõesti nõustuda meie viimase aja suurte kinnisvaraklassikutega, kes tõdevad, et "ehkki ostuotsuseid tehakse vähe, siis ostjatepoolne huvi on suur".

Nüüd me siis teame, mis on selle surematu lause taga. Tänu Anu Koppeli kuulutustele! Võib isegi öelda, et tema ongi seni kinnisvaraturult kõige hullema eemal hoidnud, kuna on säilitanud kõige tähtsama - "ostjate huvi"!

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785