Välisinvestor rajab Kiviõlisse esimese hotelli

Välisinvestor plaanib investeerida 5
miljonit Eesti krooni Kiviõli esimesse umbes 30-kohalisse hotelli, kus hakkab
tööle lisaks restoranile ka väike konverentsikeskus.

„See välismaine investeering tuleb Ida-Virumaale sellepärast, et meie maakond on investori silmis perspektiivne turismipiirkond. Otsuse langetamisele eelnes põhjalik uuring ja kuna investor omab Venemaal ka ühte turismifirmat, siis on tal hea võimalus tuua just sealt pärit kliendid Kiviõlisse,”ütles Kiviõli linnavolikogu esimees Maksim Danilov pressiteates.

Hetkel käivad tööd linnavalitsuse hoone kõrvale kerkiva hotelli tehnilise projekti kallal, sellele järgnevad remondi- ja ehitustööd, teatas linn.Plaanide kohaselt avab uus hotell ja restoran oma uksed järgmisel aastal. Erineval tasemel sisustatud kahekohalisi tube on uues hotellis kokku 14. Investeeringu kogumaht on umbes viis miljonit krooni, juurde tekib 10 uut töökohta.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed