Ekspert: kinnisvaraarendus saab varsti taas hoo sisse

Ehkki kinnisvarahinnad on teinud läbi suure
languse, usuvad spetsialistid, et juba poole aasta pärast võib kinnisvaraarendus
uue hoo sisse saada.

Tallinnas läheb kuus müüki 100-150 uut korterit. Kõige kergem on praegu müüa Tallinnas kesklinna kortereid. Enim on langenud hinnad nendel korteritel, mis on odavalt ehitatud, millel on kehv asukoht või planeering. Aasta algusest on Tallinna kesklinna korterite ruutmeetri hinnad kukkunud keskmiselt 4000 krooni, vahendas ERR.

Kinnisvaraspetsialist Ain Kivisaar usub, et poole aasta pärast saab kinnisvaraarendus uue hoo sisse. "Kuna uusi projekte jätkuvalt ei alustata, siis jääb see valik järjest väiksemaks ja ma olen suhteliselt kindel, et lähema kuue kuu jooksul, selle aasta lõpus või järgmise alguses oleme vähemalt uute korterite turul jõudnud sellise tasakaalupunktini, kus arendajad leiavad, et on õige aeg taas hakata uusi projekte turule tooma ja ostjaid neile peaks jätkuma," arvas ta.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed