Rikkad juudid ehitavad Tallinna kortermaja

Maailmakuulsat teksatööstust, lugematul
hulgal pilvelõhkujaid, hotelle ja lennufirmasid omav Nakashi miljardäriperekond
tunneb kummalistel põhjustel huvi Tallinna pisikese kortermaja püstitamise
vastu.

Firma Luise Süda, mida Nakashid rahastavad, tahab Luise tänavale püsti panna tagasihoidliku viiekorruselise kortermaja, mille detailplaneering on menetlemisel, kirjutas Eesti Ekspress. Kui palju sinna investeeritakse, ei oska Nakashite asju Eestis ajav advokaat Margus Mugu öelda.

Varemgi on Shaul ja Steven Nakash tasahilju Tallinna kinnisvaraturul toimetanud, omanud kortereid ja maatükki Kadriorus, möödunud aastal tegid nad koos oma äripartneritega 673 miljoni kroonise ostupakkumise 15-le SEB Panga kinnistule, kuid pank läks tehingusse konkurentidega.

Miks aga pakub selline väike projekt nagu üks kortermaja huvi juudiperekonnale, kellele kuulub tuntud kaubamärke Tommy Hilfiger, U.S. Polo Assn, ­BlueStar, Earl Jean jt tootev teksatööstus nimega Jordache, koos tehastega Jordaanias, Kenyas, Mehhikos, Marokos ning Mauritiuse ja Madagaskari saartel, Mugu ütleb, et Nakashid lihtsalt otsivad erinevaid võimalusi investeerimiseks.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed