Hotell Saaremaa on müügis 50 miljoni krooniga

Kuulutusteportaalis Soov Kinnisvara müüakse
Vestman Kinnisvara kaudu Saaremaal Mändjalas asuvat hotelli Saaremaa, mille
hinnaks on märgitud 50 miljonit krooni.

Mereranna lähedal asuv hotellihoone on ehitatud 1976 aastal ja renoveeritud 2006. aastal, selle üldpind on 2358 ruutmeetrit ja seal on 41 numbrituba. Lisaks on hotellis 60-kohaline restoran, thalasso spaa ning konverentsisaal. Krundi suurus on 9911 ruutmeetrit.

Vestman Kinnisvara esindaja Roomand Saar kinnitas, et müügil ei ole mitte firma, vaid kinnisvara ehk siis hotelli ülevõtmisel jääb tööle senine operaator ja kehtima jäävad kõik lepingud. Hotelli praegune omanik ja haldaja on tema sõnul Saare Hotell AS, kes jääb müügijärgselt hotelli haldama.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed