Q Vara tütar vaevleb maksuvõlas

Q Vara tütarfirma Q Ehituse maksuvõlg, mis veel juuni alguses ulatus 4,8 miljoni kroonini on juuni viimase päeva seisuga krediidiinfo maksehäireraporti andmetel kasvanud, ületades kuue miljoni krooni piiri.

Q Ehituse maksuvõlg onjuuni lõpuseisuga 6,01miljonit krooni, lisaks on ettevõttel ka intressivõlg. Maksehäireregistrisse on ilmunud ka 12 liisinguvõlga kuupäevaga 15.05.2008 ja üks liisinguvõlg kuupäevast 22.04.2008. Võlasummad jäävad 1001-5000 ja 10 001-50 000 krooni vahele.

1. juuni seisuga võlgnesid Q Vara omanikud SLProductions ja Marine Systems ligi 2,8 miljonit krooni makse.Kuu lõpuseisuga oliüks omaniku SLProductions maksuvõlg krediidiinfo andmetel 2,45 miljonitkrooni ning ettevõte omab lisaks ka intressivõlga. Ka on SLProductionsil esitamata üks või enam maksudeklaratsiooni.

Krediidiinfo andmetel Q Varal endal tänase päeva seisuga maksuvõlg puudub.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed