Vasalemmas müüdi kortereid alla turuhinna

HarjuEluandmetelmüüs
Vasalemmaeelmine vallavalitsus Mart Metsa juhtimisel68 vallale
mittevajalikku korterit veidi all miljoni krooniga. Praegune vallavanem peab
teguviisi kuritegelikuks.

"Osa kortereid müüdi selgelt alla turuhinna ja see on kuritegelik," tõdes Vasalemma valla praegune vallavanem Kaido-Allan Lainurm.

Korterite müügiga alustas eelmine vallavalitsus alates 2005. aastast tänaseni 907 000 Eestikrooni eest müüdi maha68 korterit. Osa kortereid müüdi 6000- 8000 krooniga, osa veidi kallimalt ehk umbes 20 000 - 30 000 krooni eest.

Vasalemma vald on suurim kinnisvarahaldaja, evides peale 68 korteri müüki veel 107 korterit erinevates majades. Enamik valla korteritest kuulusvaremalt vene sõjaväe elamufondi, mis vägede väljaviimisel läksid üle valla haldusalasse. Praegu107 korterid täidetud üüri mitte maksvate elanikega ja praegune vallavalitsus peab paremaksneile üleliigsed korterid veelgi ära müüa. Enda käsutusse jäetakse 107-st umbes kolmandiku.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed