Heldur Meerits valiti Smart City Groupi nõukogusse

Üks Hansapanga asutajatestja kunagine
Eesti Panga asepresident Heldur Meerits valiti Ülemiste City suuromaniku Smart
City Group´i nõukogu liikmeks.

„Smart City Groupil on suur arengupotentsiaal, selline äriloogika on mulle südamelähedane ning ma näen Targa Äri Linna kontseptsioonil suurt tulevikku,“ ütles uus nõukogu liige Heldur Meerits.

„Heldur Meerits on väärikas ärimees ning Eesti majanduses kahtlemata oluline tegija. Tema valimine Ülemiste City nõukogusse oli õige samm kasvõi kogemustepagasit ning teadmisi arvestades,“ sõnas Smart City Groupi nõukogu esimees Ülo Pärnits.

Ka Ülemiste City juhatuse esimees Gunnar Kobin usaldab Meeritsa teadmisi: „Tegemist on üksjagu kogenud ärimehega, nõukogus on nii mitmekesised kogemused kasuks. Rahvusvahelises kontekstis annab asjalik nõukogu Smart City Groupile head eeldused ning sellest võidab ju ka Ülemiste City.“

Lisaks Heldur Meeritsale kuuluvad Smart City Groupi nõukogusse Ülo Pärnits, Guido Pärnits ja Raivo Vare.

Heldur Meerits oli aastatel 1991-1993 Hansapanga juhatuse aseesimees ning seejärel kuni 1995. aastani Hoiupanga juhatuses l aseesimees. Ta on töötanud ka peaministri nõunikuna ja olnud Eesti Panga asepresident aastatel 1995-1997. Praegu on Heldur Meerits Eesti Investorite Liidu juhatuse liige.

AS Smart City Group on ettevõte, mis loob uut tüüpi ärikeskkondi Targa Äri Linna kontseptsiooni järgi. Firma tuumomanikuks on enamusosalusega AS Mainor. Smart City Group on Tallinnas paikneva Ülemiste City suuromanik, ühtlasi on linnak ka ettevõtte esimene arendus.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed