KMA kolib Foorumi kaubanduskeskusesse

Kodakondsus- ja migratsiooniamet kinnitas
aripaev.ee-le saabunud vihjet seoses ameti kolimisega pealinna südames asuvasse
Foorumi kaubanduskeskuse ruumidesse neljandale korrusele.

„Seoses algavate remonditöödega sulgeb 7. juulil (kodakondsus- ja migratsiooniamet) KMA Põhja regionaalosakonna klienditeenindusbüroo aadressil Lastekodu tn 48 oma uksed ja kolib Narva mnt 5, Foorumi keskuse 4 korruse ruumidesse. Foorumi keskuse klienditeenindusbüroo alustab oma tööd alates 8. juulist,“ ütles KMA pressiesindaja Maimo- Lii Paloveer.

Küsimusele, kuidas on plaanis lahendada kesklinna kitsastes oludes ette tulev parkimisprobleem, ütles Paloveer, et uus klienditeenindusbüroo hakkab asuma linna tsentrumis ja sinna on hõlbus pääseda nii trammi, bussi kui ka trolliga. Samuti on tema kinnitusel võimalik KMA külastajatel kasutada näiteks lähedal asuvat Viru Keskuse parkimismaja, Admirali parkimismaja ja Coca - Cola Plaza juures asuvat parklat.

„Foorumi rendipindade eelkokkulepped sõlmiti 2007. aastal, mil peeti eelkõige silmas just asjaolu, et pikaajaliste üürilepingute hinnad on soodsamad lühiajalistest. Paraku on sõlmitud rendileping konfidentsiaalne ja seetõttu me ei saa neid andmeid avaldada,“ ütles Paloveer äripinna eest välja käidava üürihinna kohta kommentaariks.

Tema sõnul kuuluvad renoveeritud büroopindade rendihinnad enam vähem ühte hinnaklassi ja Foorum ei ole siin erand. Eelöeldu põhjal võib öelda, et KMA lähtub oma tegevuses eelkõige kliendihuve ja majanduslikku olukorda silmas pidades, sõnas Paloveer.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed