Levada: keegi ei maksa kinnistu eest head raha

Dv.ee vahendab metalli- ja kinnisvaraärimeest Viktor Levadat,
kelle sõnul ei maksa keegi Olümpia vastaskrundi eest suuremat summat,kui
tema selle eest omal ajal välja käis.

Tänane Postimees kirjutab viitega Ärilehele, et Levada on valmis Olümpia hotelli vastaskrunti müüma, mille ta omal ajal Tallinna linnalt ligi 600 miljoni krooniga ostis. Levada ise oli sellise väite üle üllatunud.

Levada ütles dv.ee-le, et kinnistu pole hetkel aktiivses müügis. "Olen avatud erinevatele pakkumistele. Jutt võib käia ka koostööst teiste firmadega, aga ka projekti edasisest iseseisvast arendamisest," sõnas ta.

Levada rõhutas, et ta ei pea oma eesmärgiks magusat maatükki täna maha müüa, kuna mõistab, et hetkel pole Eestis maksejõulisi ostjaid piisavalt. "Müüksin hea raha eest, kuid summat, mis mind rahuldaks, keegi praegu ei paku. Müük võib kõne alla tulla tulevikus."

Levada ei soovinud täpsustada, millise summa eest ta Olümpia vastaskrundi müüks. 2006. aastal maksis tema firma OÜ OÜ Meridiaane 7384 ruutmeetrise krundi 596 miljoni krooni eest.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed