Arco Vara ja DnB NORD Pank asuvad ühiselt kliente püüdma

DnB NORD Pangal ja Arco Varal on ühistele
klientidele mitmeid eripakkumisi. DnB NORD Pank pakub terve suve jooksul kõigile
Arco Vara klientidele kodulaenu 1000kroonise lepingutasuga ning Arco Vara omalt
poolt tasuta hindamisakti.

"Meie soov on muuta koduostmine inimesele võimalikult mugavaks ja soodsaks. Seetõttu otsustasime, et suvekuudel pakume kõigile Arco Vara klientidele kodulaenu vaid 1000kroonise lepingutasuga. Lisaks põhisoodustusele pakume soodsat kodukindlustust ning laenuperioodi kuni 40 aastat," rääkis DnB NORD Panga erakliendi müügijuht Catlin Vatsel.

"Pakume oma Tartu, Pärnu ja Tallinna piirkonna klientidele, kes võtavad kodulaenu DnB NORD Pangast,tasuta hindamisakti. Lisaks sellele, et klient hoiab kokku raha, säästab ta ka oma aega. Arco Vara hindaja tuleb ja vaatab elamispinna üle, koostab hindamisakti ning saadab selle elektroonsel teel DnB NORD Panka. Meie sõnumiks kliendile on mugavus, kiirus ning aja ja raha kokkuhoid," ütles Arco Vara Kinnisvarabüroo hindamisosakonna juht Tõnu Luts.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed