Kaldoja maksis Svedbergsi hoonete eest alghinnast 20 miljonit vähem

Silberauto juht Väino Kaldoja ostis
Tänassilma tehnopargis asuvad Svedbergsile kuulunud hooned laomajanduse ja
remonttööde jaoks ning maksis nende eest 65 miljonit krooni.

Kuigi esialgu öeldi, et tehingu hind on salajane, on Svedbergs teinud Stockholmi börsile teate, milles onmärgitud müügihinnaks 65 miljonit krooni (39 miljonit Rootsi krooni) ja et müügihind oli raamatupidamisväärtusest 20 miljonit Rootsi krooni kõrgem.

1Partner Kinnisvara, mis hoonetekompleksi müügiga tegeles, ütles, et objekt pandi mullu oktoobris müüki 85 miljoni krooniga, kuid ei täpsustanud varem aripaev.ee-letehingu lõpphinda. Sügisel andis firma hinnangu, et Svedbergs müüb vara soodsa hinnaga, kuna müügiga on kiire.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed