Ettevõtjad pelgavad büroopinda investeerida

Seoses majanduse jahtumisega on kadunud
ettevõtjate huvi omale büroopinda soetada ning eelistatakse üürniku staatust,
väidab värske Uus Maa Kinnisvarabüroo turuülevaade.

"Büroopindade ostunõudlus on olnud üsna tagasihoidlik, ehkki väheseid huvilisi leidub. Trend on siiski selles suunas, et ettevõtted ei soovi kontoritomada, vaid nad eelistavad olla pikaajalised üürnikud," märgitakse ülevaates.

Põhjusena on nimetatud, et kui eelmistel aastatel oli huvi büroopinna ostu vastu suurem, kuna ettevõttel oli võimalik teenida vara kasvust, siispraeguses situatsioonis onmõttekas investeerida raha tulutoovasse põhitegevusse. Lisaks sellele on kinnisvara hinnad paljude ettevõtete jaoks ka liiga kõrgele tõusnud.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed