Saue uusasukad on arendajaga kimpus

Paljudele Saue peredele tähendab
kinnisvaraarendaja Rein Valgu nimi puuduvaid lepinguid, vigaselt ehitatud maju
ja aastatepikkust peitusemängu.

Saue linna serval asuva Kadaka elurajooni elanikel hakkab arendaja lubaduste täitmist oodates kannatus otsa saama: esimene kohtuasi on käimas ja elanikke koondav selts lubab lisa, piirkonnas elab kokku ligi 80 peret, kes kõik ostsid oma majad või krundid Rein Valgu firmadelt AS Knoke või OÜ Forting Invest, kirjutas Postimees.

Pärast raha kättesaamist arendaja kadus ning jättis ostjatele ehitusvigadega majad, kasutusloata gaasi- ja veetrassid ning peaaegu olematu dokumentatsiooni, see omakorda tähendab, et elanikel ei ole mingit võimalust saada oma kodudele kasutusluba ja ehitamata on ka kvartalisisesed teed.

Kannatus katkes esimesena Kadaka elanikul Veiko Palmil, kes loodab silmapiirilt kadunud arendajaga kohtuistungil peatselt silmast silma kohtuda.

Mullu asutasid nördinud elanikud Muskaadi, Melissi, Viigimarja, Kadakamarja ja Aniisi tänavalt MTÜ Saue Kadaka elurajooni Selts, mille algne eesmärk ühistegevust arendada on asendunud oma õiguste eest võitlemisega.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed