18. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tivoli kõrvalrajooni korteritest üle poole müümata

Arco Vara Tivoli krundi kõrval olev Liivaoja rajooni korterite müük pole aja jooksul kõige paremini läinud.

Kui paar aastat tagasi korterid müüki tulid, oli tegu ruutmeetri hinna poolestühtede kallimate korteritega, ütles praegu korterite müügiga tegelev Rime Kinnisvara turundusjuht Andres Ligi.

Ligi sõnul tegeleb veebruarist alates Liivaoja korterite müügiga Rime Kinnisvara ning müük läheb tema sõnul paremini kui varem. Põhjuseks hindade korrigeerimine, märkis Ligi. Ettevõtte kodulehelt selgub, et mitme korteri hindu on langetatud keskmiselt 300 000-400 000 krooni võrra, mõningatel juhtudel ka 800 000 krooni võrra.

Liivaoja 4 aadressil on pea kõik korterid müüdud, Liivaoja 6 on veel siiski pooltühi maja. Liivaoja 6on kallim ja eksklusiivsem, seal on merevaatega korterid, ütles Ligi. 26 korterist on seal 15 müümata,

„Kümmekond korterit onveel müügis. Viimasel ajal üks paremini müüdud Rime objekt, eeskätt pärast seda, kui hinnad korrigeeriti. Sel objektil oli vahepeal problemaatiline periood, kuid nüüd läheb müük paremini,” rääkis Ligi.

Turundusjuhi sõnul Arco Vara arendus Liivaoja tegemisi ei mõjuta, sest selleks ajaks kui esimesed Arco Vara projektid turule tulevad, on kõik Liivaoja korterid endaleomanikud leidnud.

Liivaoja rajooni arendaja on Bristal OÜ, mis kuulub Aivar Raudsikule.

Tallinna volikogu kehtestas eile Narva mnt 67 ehk endise Kadrioru tivoli alale plaanitava elurajooni detailplaneeringu. Kinnistu kuulub täielikult Arco Vara tütarettevõttele Arco Investeeringute AS.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785