Uus Maa naudib Viljandis oma parimat äriaega

Ehkki kinnisvarabuum on lõppenud ja kaua
kardetud langus selles valdkonnas käes, ütleb büroo Uus Maa Viljandi osakonna
juht, et nendel pole veel kunagi nii hästi läinud kui nüüd.

Hoolimata sellest et ehitus- ja kinnisvarasektoris ennustatakse 30 000 töökoha kadu, oleks kinnisvarabüroo Uus Maa Viljandi osakonda juhtiv Reet Raudsepp valmis isegi maaklereid juurde palkama, kui ainult sobivaid inimesi leiduks, kirjutas Sakala.

"Tegelikult on siin oma loogika: kinnisvarabuum häiris tublisti meie töötegemist,müüjatel oli siis muidugi hea aeg, sest ostjad otsustasid uisapäisa ja rabasid ära kõik, mis saada oli," ütles Raudsepp.

"Kui buumi ajal arvasid paljud, et nad ei vaja kinnisvarabüroode professionaalset abi, siis nüüd on inimestel seda tarvis, toona hakkas igaüks vahendajaks, ehitajaks või arendajaks ning kõik, kel pisemgi maalapp oli, olid enda arvates suured kinnisvaraspetsialistid," lisas ta.

Kinnisvarabüroo Uus Maa Viljandi osakonna käive kasvas 44 protsenti,2007. aasta esimeses kvartalis oli büroo vahendustasu teenuse ja hindamise käive 402 000 krooni ning2008. aasta esimeses kvartalis ulatus sama näitaja 578 000 kroonini.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed