Siseministeerium vähendab ametikorterite arvu

Siseministeerium vähendab ametikorterite
arvu ning müüb seetõttu enampakkumise korras viis korterit ja ühe kinnistu Pärnu
maakonnas, Varbla vallas, Hõbesalu külas.

Siseministeeriumi kinnisvara nõuniku Maarja Vesi sõnul on tegemist ministeeriumi haldusalasse kuuluvate ametikorteritega, mis nüüd müüki on pandud. Põhjus, miks ametikorterid ära müüakse seisneb Vesi kinnitusel ministeeriumi suunitluses vähendada korterite arvu.

Pakkumine Tallinnas asuvale Arbu 2-34, Hiiu maakonnas, Kärdlas Pae 10-18 asuvale korterile, Tallinnas Läänemere tee 19-174 asuvale korterile ja Tallinnas Koidu 6- 11 ning kinnistule Pärnu maakonnas, Varbla vallas, Hõbesalu külas on korraldatud enampakkumine esmakordne. Rapla linnas, Koidu 19- 4 asuvale korterile aga juba teistkordne.

Nõunik Vesi sõnul ministeerium suurt tulu korterite ja kinnistu müügist ei oota, ega prognoosima ei hakka, kuid tõenäoliselt tehakse pakkumine alghinna peale. Korterite ja ühe kinnistu alghinnaga müümise korral peaks ministeerium saama ligi 5,4 miljonit Eesti krooni.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed