Arendaja: aastaks 2025 on Paljassaare luksuspiirkond

Aastaks 2025 võib Paljassaart pidada
luksuspiirkonnaks, kus on kenad rannapromenaadid, tuulte eest kaitstud sadam ja
eksklusiivne meretakso,mis soovijaid kesklinna sõidutab.

KS Holdingu esindaja Peeter Tibbo tõmbas saladuseloori Paljassaare arendusprojektist, sõnades, et aastaks 2025 on Paljassaardekerkinud täiesti uus linn, kust ei puudu ka oma takso, küll mitte tavaline teel vurav takso, vaid meretakso, millega mugavalt kesklinna reisida saab.

Mehe sõnul lisab meretakso Tallinnale, kui merelinnale, omanäolisust. Samuti rõhus Tibbo rannapromenaadide rajamist, rohelisust ning linna mugavust.

„Idee on arendada mugav äri ja elamurajoon endise tööstuspiirkonna asemele. Meil on suurepärane rannajoon, kus elab väge vähe inimesi, kui arvestada, et oleme mereäärne linn. Paljassaare näol on tegemist väga suure alaga mida meil tasapisi täitma tuleb hakata. Siinkohal rõhutan, et tegemist on väga pikaajalise projektiga. Peame siialooma uue elukeskkonna, kuna see on aasta kümneid olnudpuhtalt tööstusala. Peame andma kogu alale uue identiteedi, mis pole kergemate killast ülesanne. 543 000 ruutmeetrilisel alale, kuhu hakkame nn linna linna sisse rajama on kümme erinevat omanikku, kellega teeme tihedat koostööd. Samuti ei saa siinkoha välja jätta ka Tallinna linnaplaneerimise osakonda, kellega samuti käib tihe koostöö,“ sõnas Tibbo.

KS Holding on suurim Paljassaare maaomanik, kellele kuulub 165 242 ruutmeetrit maad.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed