Uut väljakutset otsivad kinnisvara projektijuhid

CVO Technology ärisuuna juht Oliver Raal
ütles aripaev.ee-le, et nende kaudu otsivad praegu uut väljakutset eelkõige
projektijuhid kinnisvaravaldkonnast.

„Praegu pole veel tunda, et oleks vabanenud palju häid spetsialiste. Hea spetsialist leiab uue töökoha ka Eestis,“ kommenteeris Raal soomlaste hirmu, et siinsetest kinnisvara- ja ehitusfirmadest koondatud inimesed ujutavad üle põhjanaabrite tööturu.

Tugevad kinnisvara projektijuhid on hinnatud ka muudes valdkondades, selgitas Raal. Nii kandideerivad kinnisvara tippspetsialistid praegu näiteks kamuudele tehnoloogia-ja müügivaldkonna ametikohtadele.

„Kuna tegeleme tippspetsialistide vahendamisega, siis ehitajad ja maalrid meie kaudu tööd ei otsi,“ tõdes Raal. Ta lisas samas, et kuuldavasti lähenevad Eesti oskustööliste palgasoovid turu tegelikule tasemele.

„Vahepeal tundus, et varsti on ehitusspetsialisteodavam palgata Soomest. Nüüd on palgasoovid muutunud adekvaatsemaks. Inimese loomuses on ju, et ta ei soovi madalamale palgale minna,“ rääkis Raal. Seejuures on ehitajad hakanud tulemuspalga asemel leppima ka kuupalgaga, kuigi kuupalk on buumiaja tulemuspalgast väiksem.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed