Jurmala villad Kariibi mere äärsetest kordades kallimad

Kariibi mere ääres asuvad villad on juba
ammu rikaste ja kuulsate pärusmaa, kus ruutmeetri eest tuleb kallist hinda
maksta. Nüüd on aga selgunud, et meie lõunanaabrite suvepealinnas Jurmalas
maksab ruutmeeter kordi rohkem kui Kariibi mere paradiisisaartel.

Global Property Guide andmeil maksab Bermuda ja Bahama saartel ruutmeeter 7000 dollarit (70 000 krooni), Barbadosel tuleb ruutmeetri eest välja käia 6700 dollarit (67 000 krooni) ning Neitsisaartel kõigest 5000 dollarit (50 000 krooni), vahendas BizNews.lv.

Kõige odavamalt saab endaleselles võrdluses kinnisvara soetadaJamaical ja Dominikaani vabariigis, kus kinnisvara eest otse ookeani kaldal küsitakse 1300-1500 dollarit (13 000-15 000 krooni).Siinkohal tulebmärkida, et hinnad käivad uute kõigi mugavustega majade kohta.

Meie lõunanaabrite kuurortlinnas Jurmalas, küsitakse aga ruutmeetri eest lausa viis korda kõrgemat hinda kui seda suurepärase kliimaga Kariibi mere saartel. Läti suvepealinna ruutmeetri hinnad jäävad 20-40 000 dollari (200 000-400 000) kroonikanti.

Siinkohal on lätlastel odavam soetada endale kinnisvara mõnel mõnusal Kariibi mere saarel kui Jurmalas.


Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed