Muhulane tahab riigilt uut maja

Praami peale suunduvate ja sealt maha
sõitvate autode müra ning heitgaasidega järjest rohkem kimpus olev muhulane
Kalju Kepp soovib, et maan­teeamet ehitaks talle praeguse maja asemel
uue.

Just sellise ettepaneku kavatseb Muhumaal Kuivastu maantee ääres elav mees välja käia homme Kuivastus, kus kohtub maanteeameti ja Saarte Teedevalitsuse esindajatega. Kui algul kaalus Kepp oma maja koos maaga riigile müümist, siis nüüd arvab ta, et mõttekam on lasta uus ehitada, kirjutas Postimees.ee.

«Mul on isegi koht ka juba valmis vaadatud, milleks me Euroopa Liitu saime? mul pole inimväärset elamist,» rääkis ta. «Köögis istudes käib suurte autode möödudes majast nõksakas läbi, kui nädalavahetustel pidi isa näppe liigutama, siis tööpäeviti polnud tal vaja suitsu pealt tuhka raputada, sest see rappus ise maha, kivivooder maja ümber on pragunenud,» põhjendas mees maan­teeametist abi otsimist.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Q-HAUS BALTIC OÜ otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

31. mai 2018

ASTEL EST OÜ otsib TEHASEJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. juuni 2018

Harmet otsib PEAINSENER

Harmet OÜ

07. juuni 2018

Ehituse erilehed