Indrek Toome: Levada maksis juba alguses liiga palju

SRV Kinnisvara omanik ja nõukogu liige
Indrek Toome ütles aripaev.ee-le, et tema arust oli Olümpia vastas oleva krundi
eest 600 miljonit krooni juba kaks aastat tagasi liiga kallis hind,
entnüüdon see jubaüle mõistuse kallis.

"Ma ei tea, mida Levada peaks tegema," vastas Toome aripaev.ee küsimusele, mida peaks Viktor Levada tegema Olümpia vastu600 miljoni eest soetatud krundiga, "ma poleks seda üldse ostnud, juba siis oli see liiga kallis, nüüd on võimatu sealt raha tagasi saada."

Toome sõnul tuleb sellised ekslusiivsed ja kallid projektid väga kiiresti lõpuni arendada, mitte jääda ootama, sest projekt toodab väga kiiresti kahjumit. Toome arutleb, et praegu oleks võib-olla tõesti mõistlik krunt ka kahjumigamaha müüa, selle asemel, et määramatu aeg edasisi kahjusid vastu võtta, mida laenuga ostetud maatükk kindlasti toodab."Ent ostjat pole praegu kerge leida," rõhutab ta.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed