Tullio Liblik: kliente üksinda korterisse ei lase

Saaremaa ärimehe Tullio Libliku sõnul näeb
ettevõte kord ette, et klient külastab meelepärast korterit koos maakleriga.

aripaev.ee küsimusele, kas ettevõte pakub usaldusväärsetele klientidele võimalust tutvuda korteriga, mida soovitakse soetada, ka ilma maakleri juuresolekuta, vastas Saarte Investeeringuomanik Tullio Liblik, et nemad oma klientidel vahet ei tee, kõikidele klientidele on ette kirjutatud ühesugused reeglid.

"Kohtleme kõiki oma kliente võrdselt ning kõikidele toimivad ühesugused tingimused," sõnas Liblik ning lisas, et kui kliendil on soov korteriga tutvuda, siis tehakse seda ettevõte esindaja juuresolekul, kes jagab kliendile korteri kohta asjakohast informatsiooni. Samuti on võimalik korterist huvitunud inimesel kaasa võtta ekspert, kes annab inimesele korterisoetamisel nõu.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

jaanuar/​veebruar 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ruukki otsib TOOTEINSENERI

Ruukki Products AS

09. märts 2018

Artekom otsib B2B MÜÜGISPETSIALISTI

M-Partner HR OÜ

05. märts 2018

Bonava otsib ARENDUSE PROJEKTIJUHTI

Bonava Eesti OÜ

28. veebruar 2018

Ehituse erilehed