1Partner: kui omaks kortereid, ei välistaks seda varianti

1Partner Kinnisvara tegevdirektori Martin
Vahteri sõnul ei oma ettevõte ise kortereid, kuid kui omaks, ei välistakse
ettevõte varianti, kus usaldusväärne klient tutvub korteriga omal käel ilma
maakleri saateta.

Kuna 1Partner Kinnisvara ise kortereid ei oma ning on teenust pakkuv ettevõte, langeb äravõimalus korteriostust huvitunud kliendil omal käel korteris ringi vaadata. Samas tõdebVahtre, et kui ettevõte omaks kortereid, ei välistaks ta seda varianti.

"Kunaoleme teenust pakkuv ettevõte, ei tule ühe kliendi vara vahendamisel teisele kliendile selline võimalus isegi mitte kaalumisele. Samas pean jälle märkima, et kui 1Partner Kinnisvara omaks ise kortereid, siis ma sellist varianti ei välistaks,"sõnas Vahter ning lisas, et osa kliente lubaks ta südamerahuga müüdavasse või väljaüüritavasse korterisse.

"Formaalselt on ka sõbrad-tuttavad kliendid, osa nendest julgeks ma küll südamerahuga müüdavasse või väljaüüritavasse korterisse lubada. Olen ka ise kunagi ühe tuntud ehitusettevõtte juhi korterit nii külastanud, kus üksteise aja kokkuhoiu mõttes tundus mõlemale poolele mõistlik, et külastan objekti üksinda. Korterit ei ostnud, samuti tagastasin võtmed. Lisaks ei välista sellist käitumist müüdavate kruntide puhul. Näiteks kui oleme kliendiga korra krundil käinud ning klient soovib hiljem oma arhitektiga krunti külastada, siis ei ole maakleri kohalolu otseselt alati vajalik," sõnas Vahter.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

EVOPIPES otsib MÜÜGIINSENERI

SIA EVOPIPES

01. mai 2018

Endover otsib eriosade ehitustööde projektijuhti

Endover KVB OÜ

30. aprill 2018

Endover otsib ehituse projektijuhti

Endover KVB OÜ

30. aprill 2018

Ehituse erilehed