Dubai noolib hüpoteegikriisis vaevlevaid USA firmasid

USA hüpoteegikriis on loonud soodsaid
investeerimisvõimalusi.

DIFC Investments´i juht Omar bin Sulaiman kinnitas, et seoses USA kriisiga on firmade osakud langenudvägamadalale, mis omakorda on loonud soodsaid tingimusi Dubai investeerimisfirmadel investeerida USAsse, kirjutas BBC News. DIFC huvi on eelkõige investeerida meediasse, kinnisvarasse ningUSAnaftasse ja gaasi.

See on omakorda tekitanud vastakaid arvamusi Washingtoni erinevates poliitilistes piirkondades. Eelmisel aastal oli sunnitudDWP (Dubai Ports World) maha müüma oma valduses olevad kuus sadamat Inglise firmale P&O kes need omakorda USAkindlustusgigandile AIG edasi müüs.

DIFC Investments soetas eelmisel aastale endale 1.35 miljardi euro eest2,2% ulatuses Deutche Panga osakuid.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed