Ühispank: me ei jaga Vitsuti musta vaadet

SEB Eesti Ühispank teatas, et nad ei jaga
Lauri Vitsuti musta vaadet, mille kohaselt on maksekultuur järsult langenud ning
eluasemelaenuvõtjad muutunud pärisorjadeks.

"Triin Messimas (SEB panga äri- ja arendusjuht - toim.) on kahjuks puhkusel, aga käisin maja peal tiiru ja me ei jaga seda musta vaadet," ütles panga pressiesindaja Silver Vohu. "Septembris pole küll toimunud mingit drastilist muutust maksedistsipliinis."

Vohu lisas, et ennetähtaegselt laenulepinguid lõpetavatel Ühispanga klientidel ei tule intressi edasi maksta. "Tulevikuintressi ei tule küll maksta," ütles Vohu. Liikuva intressiga laenu on ennetähtaegselt tagasi maksta kõige kergem.

Fikseeritud laenude ennetähtaegsel tagastamisel tuleb maksta leppetrahvi, mille suurus sõltub konkreetsest laenulepingust, selgitas Vohu ja lisas,"inimestel on alati õigus laenu ennetähtaegselt tagasi maksta. Leppetrahv on pigem formaalsus kui enneolematult suur summa."

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Endover otsib ehituse projektijuhti

Endover KVB OÜ

30. aprill 2018

EVOPIPES otsib MÜÜGIINSENERI

SIA EVOPIPES

01. mai 2018

Harmet otsib INSENER-PROJEKTEERIJAT

Harmet OÜ

20. mai 2018

Ehituse erilehed