Hans H. Luik uurib Aserbaidžaani kinnisvaraäri

Meediamogul Hans H. Luik, transpordiärimees
Marcel Vichmann, investeerimispankur Rain Tamm jt äritegelased on täna
Aserbaidžaani pealinnas Bakuus kaubanduskoja ärifoorumil, kus külastavad
kohalikke kinnisvaraobjekte.

Eesti Kaubandus-Tööstuskoja ja Eesti-Aserbaidžaani Kaubanduskoja korraldatud Eesti-Aserbaidžaani ärifoorumil osalevad Eestist teiste seas 27 esindajat, teatas koda. Foorumi avavad Eesti Vabariigi välisminister Urmas Paet ja Aserbaidžaani majandusarengu minister Heydar Babayev. Eesti äridelegatsioon külastab Aserbaidžaani välisminister Urmas Paeti visiidi raames.

Kuna Eesti äridelegatsiooni liikmete peamine huvi Aserbaidžaanis on kinnisvara, korraldatakse homme Eesti investoritele suunatud spetsiaalne kinnisvaraseminar ning külastatakse kohalikke investeerimisobjekte.Äridelegatsiooni visiiti toetab Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus.

Eesti äridelegatsiooni koosseis:Rain Tamm (Gild Financial Advisory Services),Tiit Vapper (Reaalsüsteemid AS), Vladimir Matjusko (Debora Grupp AS),Rainer Miiltop (Multi Marger AS),Katrin Virkus Sule (VIP Reisid),Olesja Roos (Estosteel OÜ),Madis Pluum (Estosteel OÜ),Kaia Jäppinen (Tallinna linn),Toomas Kitsing (Lukoil Eesti AS),Aare Annus (Tere AS),Hans H. Luik (Ekspress Grupp AS),Marcel Vichmann (Go Group),Enn Veskimägi (Standard AS),Tarvo Lindma (Maria Mägi Advokaadibüroo),Rein Nigul (Valio Eesti AS),Aivar Vomm (OÜ Germund Hulgi),Indrek Lee (Alarmnet AS),Toivo Külaviir (Riigiressursside Keskus OÜ),Tauno Tats (Ambient Sound Investments OÜ),Merike Kompus (Eesti Kaubandus-Tööstuskoda),Ildar Nisametdinov(Raadio 4),Vallo Palvadre(Fullgate OÜ),Jana Krimpe (Eesti-Aserbaidžaani Kaubanduskoda),Robert Adigazalov (Eesti-Aserbaidžaani Kaubanduskoda),Harles Liiv(Delta Group OÜ), Erki Piirsalu(Delta Group OÜ), Ülari Alamets (Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus).

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed