Arendajad: hullem on tulekul

Majandusteadlased ennustavad
kinnisvarahindadele ja ehitusturule viletsat väljavaadet, laenukriis USAs võib
nende sõnul jätkuda 2009. aastani.

CNNMoney.com kirjutas, et USA kinnisvaraarendajate konverentsil ennustasid analüütikud, et niigi langenud kinnisvara- ja ehitusturul on veel kukkumisruumi. Ekspertide sõnul mõjutavad finantsturgude probleemid kinnisvaraturgu ka järgmisel aastal, turuolukorra paranemine on pikk protsess ja vilets olukord võib püsida 2009. aastani.

Kuigi enamik analüütikuid usub, et USA elab kinnisvarahindade languse üle, siis mõned usuvad, et on oodata majanduslangust. Moody's Economy.com peaökonomist Mark Zand usub, et suurt osa USAst ootab majanduslangus, kui see juba toimunud ei ole. Analüütikud tunnistasid, et nad ei oodanud nii suurt majanduslangust.


Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

NORDIC HOUSES KT OÜ otsib PROJEKTEERIJA-TEHNIKUT JA INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

23. august 2018

EVOPIPES otsib MÜÜGIINSENERI

Evopipes

28. august 2018

Ehituse erilehed