22. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BREC ja DnB NORD Pank maksavad pool korteriostja laenumaksest

BREC Kinnisvara koostöös DnB NORD Pangaga kompenseerib kõigile Juhkentali 52 majja elamispinna ostjatele ligi poole igakuisest laenumaksest.

Olenevalt korteri suurusest kompenseeritakse ostjale 5000 kuni 7000 krooni kuus ja seda tervelt kolme esimese aasta vältel, teatas pank.

„BREC Kinnisvara, kes tegeleb Juhkentali 52 kortermaja müügiga, kompenseerib koostöös kortermaja arendajaga kliendile igas kuus vastavalt 5000, 6000 või 7000 krooni, sõltuvalt sellest, kas klient soovib osta 2-, 3-, või 4-toalise korteri,” selgitas BREC Kinnisvara juhatuse esimees Sven Soomuste.

Impulsi ainulaadse võimaluse loomiseks klientidele andis usk hea asukohaga ja perspektiivse arendusprojekti väärtusesse ning vajadus paindlikuma müügitehnika järele tänases turusituatsioonis. „Antud toote turule toomise peamine eesmärk on elavdada kinnisvaraturul tekkinud olukorda, kus potentsiaalsed ostjad on oma ostusoovi edasi lükanud lootuses, et kinnisvara hinnad langevad,” tõdes Soomuste uut koostöölahendust kommenteerides.

DnB NORD Panga eraklientide müügijuhi Catlin Vatseli sõnul aitab koostööprojekt lihtsustada kodu ostu, jättes noorele inimesele esimese kolme aasta jooksul rohkem raha, mida kasutada kodu ostuga kaasnevate esialgsete kulude katteks, nt nagu kodu sisustamine. Samas hindab pank kliendi maksevõimet nii, et ta suudaks vajadusel juba täna tasuda terve osa kuumaksest. ”Usume, et kui inimene säästab oma igakuisest laenukoormusest kolme aasta jooksul ligi poole, siis on see võimalus raha ka tulevikuks kõrvale panna,” sõnas Vatsel.

Juhkentali 52 näol on tegemist BREC Kinnisvara ja DnB NORD Panga pilootprojektiga, mida vastavalt turuolukorrale ja ostunõudlusele võib edukalt laiendada tulevikus ka teistele objektidele.

BREC Kinnisvara on 2004. aastal loodud kinnisvarateenuseid pakkuv ettevõtete grupp Baltikumis. BREC´i esindused asuvad Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis, Narvas, Riias, Vilniuses, Kaunases ja Klaipedas. Ettevõttes töötab kokku üle 100 inimese, kelle kõigi ühine eesmärk on teenindada oma kliente professionaalsel tasemel kogu kinnisvarateenuste spektris. BREC pakub oma era- ja äriklientidele maaklerteenust, kinnisvara hindamist, projektijuhtimisteenust ning haldus- ja ehitusteenust.

DnB NORD on Põhjamaade üks suurimaid pangandusgruppe, mis tegutseb Soomes, Taanis, Poolas, Lätis, Leedus ja Eestis. DnB NORD grupi emapankadeks on Norra suurim pank DnB NORD (51%) ja Põhja-Saksamaa suurim pank NORD/LB (49%). Eestis alustas DnB NORD tööd 2006. aasta kevadel pakkudes erinevaid finantsteenuseid eraisikutele ja ettevõtetele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785