27. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pohlak: mul pole kusagil mingeid kinnisvarahuvisid

Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak saatis Kuressaare linnavalitsusele ja -volikogule ametliku pöördumise, milles teatab valmisolekust koostööks Kuressaare praeguse linnastaadioni väljaarendamisel nüüdisaegseks spordiareeniks.

Ta vahendas 22. augustil Eesti Jalgpalli Liidu juhatuse koosolekul otsustatut, mille kohaselt pole jalgpalliliidul võimalik nii emotsionaalsetel kui ratsionaalsetel kaalutlustel tunnistada tulevase Kuressaare gümnaasiumi staadioni sobivust Eesti rahvuskoondise ametlikuks varustaadioniks.

“Soovime saada (koostöös jalgpalliklubiga FC Kuressaare) võimalust omandada Kuressaare praeguse linnastaadioni alune maa rajamaks sinna rahvuskoondise varustaadion ja FC Kuressaare esindusstaadion koos Eesti koondiste ja FC Kuressaare treeningbaasiga,” teatas Pohlak Kuressaare linnajuhtidele.

“Mul pole kusagil mingeid kinnisvarahuvisid. Ma pole seda tüüpi inimene, kes äri teeb. Seda kõlakat on vist hakanud teatud ringkonnad meelega levitama," ütles Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) president Aivar Pohlak pärast minutilist naeru Meie Maale.

Aivar Pohlaku võitlus praeguse staadioni asukoha eest ja Eesti Jalgpalli Liidu viimane avaldus linnapeale, linnavalitsusele ja -volikogule on tõstatanud küsimuse, kas võib olla tegemist huviga hinnalise kinnisvara vastu.

“Kuna mul on Saaremaa vastu suur huvi, siis tahan, et seal oleks ka korralik staadion,” märkis Pohlak, rõhutades, et staadioni ehitamine uude kohta ja seda enam kooli juurde ei ole EJL-ile atraktiivne.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785