24. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara hakkab pakkuma kinnisvaraalast nõustamist

Arco Vara hakkab pakkuma äriklientidele kinnisvaraalast nõustamisteenust, mis hõlmab erinevaid toiminguid kinnisvara teemadel.

Toimingud puudutavad turu-uuringuid, parima kasutuse analüüsi, kinnisvaraobjektide analüüsi, traditsioonilist kinnisvaraobjektide hindamist ning investeeringu teostatavuse analüüsi.

Ärikliendi nõustamisteenuse pakkumisega alustatakse esialgu Baltikumis. Järk-järgult laiendatakse teenust samal moel ka Arco Vara teistele koduturgudele Ukrainasse, Bulgaariasse ja Rumeeniasse.

Kinnisvaraalase nõustamisteenuse meeskond koosneb valdkonna tipptasemel konsultantidest, kellest paljud on Arco Varas enam kui kolme-aastase kogemusega ning omavad vastavalt hindamise või analüüsi valdkonna kompetentsi.

Arco Vara nõustamisteenuse juht Tõnu Luts tõdeb, et teenuseks on vajadus olnud juba aastaid ning seda on teatud ulatuses ka klientidele pakutud. "Tänaseks on sellest saanud iseseisev, põhjalikult läbiproovitud teenus. Meil on koolitatud professionaalid, tugev partnervõrgustik ning grupi tegevusliinide ja geograafia sünergia tugi. Saame tagada konsultatsiooni erapooletuse ning pikaajaliste kogemuse varal ka kahtlemata selge ning objektiivse turunägemuse," sõnas Luts

Arco Vara teenindusdivisjoni arendusjuhi Avo Rõõmussaare sõnul töötab Arco Vara pidevalt teenuste arendamise ning täiustamise nimel. "Uurime kliendi vajadusi ja pakume lahendused sellest lähtuvalt kõigis meie kuues riigis. Tasemel kohaliku oskusteabega ärikliendi nõustamisteenus lisab turule kahtlemata uut hingamist," sõnas Rõõmussaar.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785