24. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Elamumessid valis nõukogu esimeheks Tambet Tiitsi

MTÜ Eesti Elamumessid nõukogu valis täna ühehäälselt nõukogu esimeheks Tambet Tiitsi, teatas MTÜ.

Nõukogu esimehe laiendab elamumessi organisatsiooni, valab juhatuse tegevuse üle, suhtleb koostööpartneritega ning aitab tutvustadaelamumessi ideed. Tambet Tiits kuulub Eesti Kinnisvarahindajate Ühingusse ja juhatab BPE Kinnisvaraekspert tegevust.

Pärnu elamumessiala detailplaneering on kehtestatud, esmaspäeval lõppevad vanade varemete lammutustööd, käimas on kaldakindlustuse vajalikkuse uuringud. Järgmisena kooskõlastatakse arhitektuurivõistluse ja kommunikatsioonide projekti tingimused.MTÜ Eesti Elamumessid nõukogu koosolekust võtsid osa Tambet Tiits, Jüri Raag, Aivar Roosik ja Peeter Saunpere.Kommunikatsioone rajavate ettevõtetega kohtus MTÜ Eesti Elamumessid eile, 23. augustil. Ettevõtjad leidsid, et Pärnu elamumessi tegevusplaan on teostatav.Pärnu elamumess toimub Pärnu jõe kaldal aadressil Papiniidu 2. Pärnu elamumessi korraldavad MTÜ Eesti Elamumessid koostöös Pärnu Linnavalitsusega. Detailplaneeringu järgi kerkib Pärnu elamumessialale 39 hoonet: 31 eramaja, 3 ridaelamut, 3 kortermaja, lasteaed ja sadamaklubi koos paadisadamate ja muu meeldiva elukeskkonna loomiseks vajalikuga.MTÜ Eesti Elamumessid eesmärgiks on läbi elamumesside korraldamise Eestis kaasa aidata siinse arhitektuuri ja planeerimise innovaatilistele arengutele. Elamumess ei ole kinnisvaraäri, vaid kasumit mittetaotlev ettevõtmine. Elamumessi korraldamisest saadud tuluga toetatakse ehituskunsti eriala õppeasutusi ning arhitektide ja inseneride täiendõpet.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785