Mäetaguse vald hakkab elukohana hinda minema

Tänavu enam kui 50 miljonit krooni
investeerida kavatsevas Mäetaguse vallas on kõik plaanitud ehitused teoksil;
lisaks mõisakompleksi edendamisele panustatakse ka uute eramute rajamisse,
kirjutas Põhjarannik.

"Ehitused lähevad plaanipäraselt," kinnitas Mäetaguse vallavanem Aivar Surva. "Kõige suurem objekt, suplusmaja, küll natuke venis, kuna tekkis vajadus muinsuskaitsega lisaläbirääkimisi pidada, et maandada riske, mida ehitaja nägi. Nüüd on sellega korras ja töö käib. Aga et lepingu allkirjastamine venis, siis valmimistähtaeg nihkus jaanuarist jaanipäevani."

Surva sõnul on Mäetaguse mõisa endine talveaia hoone, kuhu suplusmaja rajatakse, eelnevalt juba sedavõrd palju ümber ehitatud, et säilitada pole seal enam midagi. "Taastatakse üks kaar või võlvialune, aga see tähendab ka uue ehitamist, mitte vana säilitamist," täpsustas ta.Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

november 2017

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Hilti otsib MÜÜGIESINDAJAID

Manpower OÜ

06. detsember 2017

Ehituse erilehed