Kuressaare arendajad üritavad kooskõlastustest pääseda

Kuressaare linnavalitsus on viimasel ajal
saanud korduvalt vaideid, millega arendajad püüavad pääseda tülikast
kooskõlastuste organiseerimisest.

Nii on linnavalitsuse poole pöördunud Tallinna tänava äärset platvormi arendada sooviv firma ning Tolli tn 25a kinnistul asuvasse hoonesse diskoteegi rajamisest huvitatud firma Arvente OÜ. Kumbki soovib kooskõlastuste mahtu vähendada, kirjutas Meie Maa.

Kuressaare linnavalitsus otsustas teisipäeval mitte rahuldada Tallinna 14a projekti osas esitatud vaiet. Linnavalitsuse kinnitatud projekteerimistingimuste kohaselt on igasugune projekteerimine ja ehitustegevus krundil võimalik üksnes kooskõlastatult kõigi Tallinna 14 omanikega, sh äripindade omanikega.

Seni on veel menetluses Arvente OÜ vaie. Linnavalitsuse kinnitatud Tolli 25a projekteerimistingimustes oli nõue, et projekt tuleb arendajal kooskõlastada läheduses asuva 26 kinnistu omanikega, keda on kokku üle 60. Linnavalitsus peatas vaidest lähtudes 12. juunil korralduse täitmise ja pikendas vaide läbivaatamise tähtaega juuli keskpaigani.

"...kuna nimetatud vaiet ja sellega seotud asjaolusid on vaja täiendavalt uurida ning seoses vajadusega leida võimalusi avalike ja erahuvide tasakaalustamiseks," põhjendas linnavalitsus.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed