Alaver ja Mae ostsid kumbki 750 Arco Vara aktsiat

Eesti meeste suusakoondise peatreener Mati
Alaver ja suusataja Jaak Mae ostsid kumbki 750 Arco Vara aktsiat.

Aktsia ostuhind oli 38 krooni, seega maksis selline aktsiapakk 28 500 krooni.

Kristina Ðmiguni väärtpaberi keskregistri nimekirjast polnud võimalik leida, samas oli suusataja eelnevalt öelnud, et ostis kinnisvaraettevõtte aktsiaid. Ðmiguni elukaaslase Kristjan-Thor Vähi sõnul märkis Ðmigun aktsiaid portfellihaldur. Seetõttu pole võimalik Ðmiguni või mõne Vähi ettevõtte nime aktsionäride nimekirjast leida.

"Jah, märkisin. Arco Vara on väga jõuline, edasipüüdlik ja tugev ettevõte ning usun nende tegemisse. Vaadates nii väärikat ajalugu kui eesotsas olevat juhtgruppi ja ambitsioonikaid laienemisplaane, siis olen kindel, et neil on ees vaid uued ja edukad arengud. Spordile sarnaselt viib sihile eesmärgikindlus, tugev tahe ja töökus. Neil meestel on see olemas," ütles Kristina Ðmigun mõni aeg tagasi.

Arco Vara on Eesti suusakoondise sponsor.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Talot otsib MÜÜGI PROJEKTIJUHTI

M-Partner HR OÜ

29. aprill 2018

Harmet otsib INSENER-PROJEKTEERIJAT

Harmet OÜ

20. mai 2018

Ehituse erilehed