16. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna tuli müüki Tartu kalleim korter

Täna alustas Eesti Ehituse tütarfirma AS Linnaehitus Tartus Tigutorni-nimelise kõrghoone korterite ja büroode teise etapi müügiga.

Kokku müüakse 44 korterit ja kolm büroopinda. Korterite hinnavahemik jääb 1,7 - 4,8 miljoni krooni vahele.

Kalleim korter Tigutornis maksab 4,8 miljonit krooni ja Linnaehituse kinnisvara direktori Toomas Relli sõnul on see hetkel ka Tartu kalleim korter.

Rell märkis, et esimesel etapil tuli müüki 27 korterit ja need kõik müüdi kahe tunniga. Seekord pandi müüki 44 korterit ja esimese paari tunniga oli broneeriguid kuus või seitse.

„Tigutorn on väga hea asukoha ja ainulaadse arhitektuuriga korterhoone. Eelmise aasta hilissügisel käivitunud esimene etapp läks üle ootuste hästi, väga lühikese aja jooksul osteti kõik müüki tulnud 27 korterit,” ütles Rell.

„Usume, et huvi korterite vastu on jätkuvalt suur,” lisas ta.

Emajõe kaldal asuv Tigutorn on 23-korruseline hoone, milles on 85 korterit ja 3 bürood. Väikseimad kahetoalised korterid on 48m², kõige suurematel neljatoalistel korteritel on pinda 126m². Täna müüki tulnud bürood asuvad hoone esimesel ja teisel korrusel. Esimesel korrusel asuva büroo suurus on ligi 80m², teisel korrusel asuvad äripinnad on ligi 150m² ja 78m².

Hoone arhitektid on Vilen Künnapu ja Ain Padrik.

Korterite hind sisaldab sisekujundaja juhendatud viimistlust.

AS Linnaehitus alustas Tigutorni ehitust 2006. aasta kevadel, ehitustööde planeeritud lõpptähtaeg on märts 2008.

AS Linnaehitus kuulub Eesti Ehituse kontserni ning tegutseb peamiselt Lõuna-Eestis ehitustööde ja kinnisvaraarenduse valdkonnas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785