Kruuda ja Arco Vara juhid tahaksid Kalevi staadioni tribüünidele ehitada korterid

Kui Oliver Kruuda kontrolli all olev Kalev
REC ja/või Arco Vara mehed eesotsas Viljar Arakase ja Richard Tomingasega saavad
võimaluse anda uus nägu Kalevi keskstaadionile südalinnas, plaanivad Kalevi
staadioni rekonstrueerimise käigus tribüünide kohale ehitada ka korterid.

Plaan on ekstravagantne. Sest Tallinn saab mitte ainult uue kaasaegse mitmeotstarbelise staadioni, mis teeks silmad ette A Le Coq Arenale, vaid tribüünidele ehitataks ligi 200 korterit ja tuhandeid ruutmeetreid äripinda, kirjutas Eesti Ekspress. Kõik vaatega otse staadionile. See tähendab, et tulevased elanikud ei peagi tantsupeo piletit ostma - kõik 7000 tantsijat paistavad köögi või magamistoa aknast!

Idee rajada korterid tribüünidele rabas spordiseltsi Kalev jalust. Seltsi peasekretär Rein-Vello Ojavere v alib projektist rääkides sõnu ettevaatlikult. "Keegi ei oska öelda, kas kuuekordne maja sobiks spordistaadionile. Tundub ketserlikuna, et staadion, elu- ja äripinnad on kokku viidud," ütleb ta.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed