Tallinna linnavalitsus soovib müüa kaks kinnistut Lasnamäel

Tallinna linnavalitsus kavatseb esitada
linnavolikogule Puju tn 2,4/Angerpisti tn 1,3,5 kinnistu ning Narva mnt 129
kinnistu müügi otsuse eelnõud.

Linnavalitsus teeb ettepaneku müüa avalikul kirjalikul enampakkumisel Lasnamäe linnaosas Loopealse piirkonnas asuv Puju tn 2, 4/Angerpisti tn 1, 3, 5 asuv elamumaa sihtotstarbega hoonestamata kinnistu pindalaga 14 112 m2 alghinnaga 54 250 000 krooni.

Maa-ala läheduses paiknevad Katleri piirkonna korterelamud. Lähimad haridus- ja tervishoiuasutused, kauplused ja teeninduspunktid asuvad umbes kilomeetri raadiuses ning teede- ja ühistranspordiühendus kesklinnaga on hea. Tuginedes piirkonnas kehtivatele ja koostamisel olevatele planeeringutele on kinnistu soovitav hoonestada 5- ja 8-korruseliste korterelamutega.

Ühtlasi teeb linnavalitsus ettepaneku müüa avalikul kirjalikul enampakkumisel Narva mnt 129 asuv elamumaa sihtotstarbega hoonestamata kinnistu pindala 63 835 m2 alghinnaga 210 miljonit krooni.

Kinnistu asub Lasnamäe linnaosas Paevälja piirkonnas Lasnamäe paeastangu serval. Tallinna Lauluväljak on sellest umbes 1,5 kilomeetri ja Sisekaitse Akadeemia umbes kilomeetri kaugusel. Läheduses paiknevad Katleri ja Loopealse piirkondade korterelamud ning kaldaastangu all Maarjamäe vanemad eramud.

Lähimad haridus- ja tervishoiuasutused, kauplused ja teeninduspunktid asuvad umbes kilomeetri raadiuses. Teede- ja ühistranspordiühendus Tallinna kesklinnaga on hea. Tuginedes kehtivatele ja koostamisel olevatele planeeringutele on orienteeruv hoonestuse suletud brutopind umbes 63 000 m2.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed