Anu Saagimi kinnisvaraäri toob sisse miljoneid kroone

Seltskonnadaam Anu Saagim pole silmapaistev
mitte ainult kollase ajakirjanduse veergudel, vaid ka Harju- ja Saaremaa
kinnisvaraäris, kirjutab Eesti Päevaleht.

2005. aastal teenis üks Saagimiga seotud firma, OÜ Woodhill, kinnisvaramüügiga üle 6,5 miljoni krooni kasumit. Woodhilli nõukogus on ka Saagimi abikaasa, kuulus disainer Ristomatti Ratia - firmale kuulub praegu neli kinnistut Harjumaal Jõelähtme, Anija ja Rae vallas.

Teise firma, Fine Timber OÜ omanduses on kümneid hektareid maatulundusmaad ja pisut ärimaadki Orissaare vallas Laheküla, Liigalaskme ja Orinõmme külas ning ettevõte on mitu aastat soomlastele vahendanud kinnisvara Saaremaal – seal, kus Saagimil endalgi suvekodu on.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed