Eksminister Heiki Kranich noolib maatükki Nõmmel

Kui enne maa-ameti skandaali puhkemist
mullu oktoobris laekus keskkonnaministeeriumile keskmiselt üks
maadevahetustaotlus kahe-kolme päeva jooksul, siis pärast seda laekub keskmiselt
üks avaldus päevas või enamgi.

Seetõttu protsessid veidi toppavad, kirjutas Eesti Päevaleht.

Tähelepanuväärne on endise keskkonnaministri Heiki Kranichi firma South Kinnisvara ning selle juhi Marko Loosi ühine taotlus, mis edastati eelmisel nädalal, seal soovitakse vahetada kokku ligi 150 hektarit looduskaitseliste piirangutega maad üle Eesti. Sealhulgas tahetakse vahetada maatükid Harjumaal Kuusalu ja Anija vallas riigi seitsmehektarilise metsatuka vastu Kernu vallas ning kolme hektari vastu Tallinnas Nõmmel Helbe tänaval.

South Kinnisvara kohta, mis paistis edukate maadevahetustega silma 2003. aastal, ütles Kranich mullu novembris, et kavatseb firma likvideerida, kuna pärast tema seostamist firmaga lõppesid kõik firma maadevahetused.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed