19. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Varal valmis 80 miljonit maksev Kerese keskus Narvas

Homme avab Arco Vara Narva südalinnas kaasaegse ning innovaatiliste ehituslahendustega kaubandus- ja büroohoone Kerese keskuse.

Keskuse arendajaks on Arco Vara gruppi kuuluv Arco Vara Kinnistute AS. Hoone arhitekt on Kalle Rõõmus ja antud hoone investeeringu mahuks kujuneb 80 miljonit krooni, teatas ettevõte. “Keskuse valmimine aitab kaasa kaasaegsete kaubandus- ja büroopindade nõudluse rahuldamisele Narvas” ütles Arco Investeeringute AS juhatuse esimees Veiko Pedosk.

Kerese keskuse ankurrentnikuks on Saaremaa Tarbijate Ühistu (STÜ) kauplus "Kerese toidukaubad". “Keskust võib pidada multifunktsionaalseks - hoones on klassikalised, mugavad, erineva suurusega büroopinnad ja ka modernse ning paindliku lahendusega äripinnad, mis vastavad igati tänapäevaste ettevõtete ootustele ja nõudmistele,” ütles Pedosk.

Lisaks Saaremaa Tarbijate Ühistule hakkavad Kerese keskuses paiknema hulk kaubandus- ja teenindusettevõtteid nagu Tele 2, Salva kindlustus, Apotheka, Riketsi lillepood, Lens Optika, Kagu Invest, Robinsonide pitsarestoran ning vannitoapood Bathroom. Samuti saab keskuses alates veebruarist kasutada solaariumi ja fotograafiteenust.

Büroopindadel alustavad teiste hulgas tegevust ja klientide teenindamist Kodakondsus- ja Migratsiooniameti Narva büroo ja Arco Vara Kinnisvarabüroo ning mitmed teised ettevõtted.

Arco Vara AS on 1992. aastal Eestis asutatud Baltimaade suurim kinnisvaraettevõte, mille tegevus hõlmab nii kinnisvara vahendus-, arendus- kui ka ehitustegevust. Arco Vara grupil on esindused 24 linnas Eestis, Lätis, Leedus, Ukrainas, Bulgaarias ja Rumeenias. Grupis töötab kokku ligi 500 inimest. Arco Vara AS 2005. aasta auditeeritud konsolideeritud käive kasvas 476 miljoni kroonini ning grupi puhaskasum 116 miljoni kroonini.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785