Itaalia ärimees juhib Eestisse saapamaa kinnisvaramiljardeid

Itaallane Riccardo Lelmi paigutab Tallinna,
Pärnu ning Narva kinnisvarasse miljardeid.

Lelmile kuuluv Erel Grupp (tema osalus 50 protsenti) investeerib Tallinna, Pärnu, Narva ja Rakvere kinnisvaraturule. Valminud on kortermajad Tallinnas Kadriorus, renoveeritud Eesti-aegsed majad Pelgulinnas, pealinna südames kuulub talle Sakala Residence nime kandev kortermaja, siis veel büroohoone Paldiski maanteel. Pärnu lähedal Valgerannas asutakse 800 miljoni krooni eest rajama korter- ja eramajade rajooni, Narvas ehitatakse ja renoveeritakse kortermaju, Maardusse kerkib 15-kordne elumaja, kirjutas Ärileht.

Lelmi on Eestis elanud tegelikult juba üheksa aastat, kuid tema äri on just-just võtmas uusi mõõtmeid. Pole saladus, et just teda peetakse Itaalia investorite eeskõnelejaks siinkandis. Lisaks enda rahale paigutab ta ka teiste Itaalia ettevõtjate raha.

Lelmile kuulub osalus ka näiteks restoranis Cathedral riigikogu hoone külje all. Samuti proovib ta Itaaliasse viia EMT mobiilset parkimist. “Aga see võtab veel aega,” ei tee ta Itaalia aeglusest saladust. Tema firma rendib enamikku Raekoja platsi ümber olevaid lukskortereid. Aga eelkõige on jutt kinnisvara arendamisest, ehitamisest, renoveerimisest. Lisaks Tallinnale on mindud Pärnusse, Narva ja Rakverre. Partnerid on Vilniuses ja Riias. Lätis siiski väga hoogsalt veel tegutsema ei hakata. “Riia on liiga läbipaistmatu,” ütleb Lelmi.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

oktoober 2017

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

DEROSSI OÜ otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

05. november 2017

HILTI is looking for a SALES REPRESENTATIVE

Manpower OÜ

03. november 2017

Ehituse erilehed