Arco Vara avas esinduse Viljandis

Arco Vara avas oma esimese vahendusteenust
pakkuva esinduse Viljandis, mille järel on ettevõte esindatud üheteistkümnes
linnas üle Eesti, teatas ettevõte.

Arco Vara Kinnisvarabüroo juhatuse esimehe Kaido Kanguri sõnul kavatseb ettevõte laienemist jätkata. “Viljandi kontori avamine on järjekordne samm Arco Vara Kinnisvarabüroo laienemisplaanis,” lisas Kangur.

Arco Vara Kinnisvarabüroo Viljandi esinduse juhataja Aime Opermann nentis, et Viljandi on kinnisvaratehingute osas olnud aktiivne. „Poolaasta jooksul tõusid Viljandi maakonnas korterite keskmised tehinguväärtused ca 50% ning eramute keskmised tehinguväärtused ca 100%,” ütles Opermann. “Viljandi linn koos maakonnaga on oma ilusa loodusega pikemas perspektiivis hea koht näiteks ka suvekodude soetamiseks, jäädes Pärnust ning Tartust samale kaugusele.”

Arco Vara AS on 1992. aastal Eestis asutatud Baltimaade suurim kinnisvaraettevõte, mille tegevus hõlmab nii kinnisvara vahendus-, arendus- kui ka ehitustegevust. Gruppi kuulub üle 30 tütarettevõtte, grupil on esindused 23 linnas Eestis, Lätis, Leedus, Ukrainas, Bulgaarias ja Rumeenias. Grupis töötab kokku üle 300 inimese. Arco Vara AS 2005. aasta auditeeritud konsolideeritud käive kasvas 476 miljoni kroonini ning grupi puhaskasum 116 miljoni kroonini.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed