3. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Kaubamaja suuromanik Andres Järving võitis Rae valla maatüki enampakkumise

AS Süda Maja, mille üks suuraktsionäre on Andres Järving, võitis 206 mln krooniga Rae valla korraldatud kirjaliku enampakkumise Ameerikanurga maatükile.

Andres Järving viibib hetkel ärireisil Euroopas, kommentaariks teda tabada ei õnnestunud ning Toomas Peterson, kes on samuti firma aktsionär, ise tehingut ei kommenteerinud.

"Mina olen ASi Süda Maja aktsionär ja juhatuse liige, kuid igapäevategemistest räägib meil juhataja Veiko Murruste, tema on meie spokesman. Huvitusime sellest maatükist, sest näeme selles arenguperspektiivi," lisas endine Tallinna lennuameti peadirektor Peterson.

AS Süda Maja tegejuhi Veiko Murruste sõnul plaanitakse ostetaval maatükil eluaseme arendust." Tuumafüüsikat me Ameerikanurgal arendama ei hakka. Ikka eluaseme arendust."

Teisi enampakkujaid ei teadnud Murruste kommenteerida." Pakkujaid oli teisigi, kuid kes täpsemalt, seda teab juba Rae vald. Enampakkumine oli kirjalik ja seal olenes ju see, kes mida ümbrikusse kirjutas," täpsustas Murruste, kes on ise üks firma põhiaktsionäridest. Teine suurem Süda Maja aktsionär on Andres Järving, kes on ühtlasi ka Tallinna Kaubamaja suuromanik.

75,28-hektarilise Ameerikanurga maatüki kirjalikule enampakkumisele tuli neli pakkumist, kuid teisi pakkujaid Rae vald avalikustada ei soovinud. " Hetkel me teisi pakkujaid ei avalikusta, kuid vin öelda, et pakkujaid oli kokku 4, sealhulgas 3 firmat ning 1 eraisik," teatas vald.

AS Süda Maja on 1999. aastal asutatud ettevõte, mille põhitegevuseks on kinnisvara arendamine. Ettevõte on oma nime saanud eduka arendusprojekti, Tallinnas P. Süda tänavas valminud elamu ja kontorihoone järgi.

" Areneda ja ehitada on võimalik ju lõputult. Oleme kesklinnas teinud erinevaid korterelamuid. Uue maailma tänaval lõppes just ühe korterelamu arendusprojekt, samuti arendame korterelamut Lasnamäel," kommenteerib Süda Maja tegevjuht Veiko Murruste arenguplaane.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785