(Sisuturundus) Marico Ehitus haldab aega kulusäästlikult ja tõhusalt Beginiga

Marico Ehitus on tegus ehitus- ja insenerifirma, mis loodi 2011. aastal. Pärast aastatepikkust kiiret ja tõhusat ehitus- ja inseneritööd märkas Marico Ehitus ühte varjatud probleemi. Üle viiekümne professionaali töötavad aastaringselt erinevatel projektidel ning ajahaldus oli muutumas õudusunenäoks: lugematu hulk pabertunnilehti, segamini Exeli töölehed, kahe- ja kolmekordne ajasisestus. Ja nii iga kuu...

Olukord muutus eriti halvaks nende tööliste jaoks, kes töötasid mitmel ehitusobjektil. Raamatupidamisosakonnale tõi see kaasa lisamuresid, kuna nad pidid lahti mõtestama erinevaid märkmeid ja veidraid dokumente. Ka igapäevastes asjades, nagu ületunnid, selgusele jõudmine oli muutumas probleemiks.

„Mitte ainult ei kulutanud meie eksperdid väärtuslikku aega paberimajanduse haldamisele, vaid meil tekkis ka probleem ehitusobjektidest täpse ja selge ülevaate saamisel,“ selgitab Ivar Ruhno, Marico Ehitus OÜ tarnejuht.

Marico Ehituse juhtkond tegi strateegilise otsuse vabaneda ajahaldusega seonduvatest paberitest ja Excelist. Nad hakkasid otsima lahendust, mis peegeldaks ettevõtte väärtusi: see pidi olema lihtne ja tõhus. Kuna suur osa meeskonnast oli pidevas liikumises, pidi aja registreerimine olema väga mugav ja võimaldama mitut sisestusvormi. Pärast Eesti ajahaldustarkvara turu uurimist tõusis selge võitjana esile Begin.

„Me oleme täielikult välistanud tunnilehtede kahekordse sisestamise ja märkimisväärselt vähendanud ajakulu, mida juhatajad peavad kulutama administratiivtööle. Meie raamatupidaja on samuti õnnelik, et ta saab vajalikku osalemisinfot ühest allikast,” ütleb Ivar. „Meil on ajahalduse seadmed erinevatel ehitusobjektidel ning mõned meie töötajatest kasutavad ka mobiilirakendust. Reaalajas ülevaade teeb erinevatel projektidel kulutatud aja analüüsimise, rahavoogude prognoosid ja klientidele arve saatmise palju lihtsamaks.”

Marico Ehitus nautis ka koostööd Begini klienditoega. See oli tõeliselt oluline esimestel päevadel, kui süsteem oli alles uus, sest Begin pakkus kiiret ja toimivat toetust ning oli alati sõbralik ja abivalmis.

„Mitmed meie klientidest on edukad ettevõtted, kes on väga hõivatud edukad olemisega. Seega tuleb juhtkonnale tihti üllatusena, kui nende töötajad on ärritunud ja tüdinenud ning ütlevad: „Ma teen oma tööd, kuid miks ma pean raiskama aega lisapaberimajandusele?!” kommenteerib Roland Prii, Begin OÜ tööaja arvestuse ekspert. „Hästi organiseeritud ajahaldus võib suurendada motivatsiooni ja tõhusust, aga kui see liiga kauaks järelevalveta jätta võib see kujuneda suureks probleemiks. Õnneks sai Marico Ehitus Begini just õigel ajal, et vältida liiga suurtesse pahandustesse sattumist. Ma olen õnnelik, et saime neid aidata.”

Kas teie firma kasutab ikka Excelit ja pabereid töötajate tööaja jälgimiseks? Kas teie raamatupidaja on iga kuu lõpus üle koormatud vigaste tunnilehtedega?

Võtke meiega ühendust juba täna: info@begin.ee

www.begin.ee

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed