(Sisuturundus) Nüüdsest saab ka mitteeluruumide temperatuuri automaatselt juhtida

Spetsiaalselt mitteeluruumidele mõeldud põrandkütte ja -jahutuse juhtimissüsteem Smatrix Move PRO täidab tühimiku Eesti turul.

Kui eluruumide põrandküttesüsteemide mugavusautomaatika pakkujaid on Eesti turul päris palju, siis mitteeluruumide (laod, tootmishooned, logistikakeskused, spordikeskused) suurte pindade osas on valikuvõimalused olnud senini võrdlemisi tagasihoidlikud. On püütud mugandada eluruumide automaatikakomponente, mis aga sageli ei õigusta kasutamist suurte pindade põrandkütte juhtimisel.

Uponor tõi turule mitteeluruumide põrandkütte- ja jahutussüsteemide pealevoolu vee temperatuuri juhtimissüsteemi Smatrix Move PRO, mis võimaldab seda olukorda lahendada.

Smatrix Move PRO koosneb kontrollerist ja tervest reast lisatarvikutest, kontroller võib olenevalt tarkvara valikust juhtida kas:

  1. kuni nelja küttetsooni;
  2. kuni kahte välispinna sulatuskütte tsooni;
  3. ühte sooja tarbevee tsooni;

või

  1. kuni kolme kütte- ja jahutustsooni;
  2. ühte välispinna sulatuskütte tsooni;
  3. ühte sooja tarbevee tsooni.

Tarvikutena on süsteemis võimalik kasutada temperatuuriandurit, niiskusandurit, sulatuskomplekti (peale-/tagasivooluandurid, pinnase temperatuuri andur, välisniiskuse andur) ja kondensaadiandurit.

Smatrix Move PRO võimaldab suurte pindade (tsoonide) kütte- ja jahutussüsteemide temperatuuri juhtimist pealevoolu vee temperatuuri juhtimise kaudu. Samuti võimaldab Smatrix Move PRO uudisena välialade sulatuskütte juhtimist, võimaldades sulatuskütet optimeerida, et vältida tarbetut energiakulu – sulatusprotsess algab automaatselt ainult siis, kui väliste tegurite (temperatuur ja õhuniiskus) muutumine loob tingimused jäite tekkimiseks.

Smatrix Move PRO aitab tagada ratsionaalset energiatarbimist mitteeluruumides ja välialade sulatusküttes. Seda on võimalik integreerida hoone haldussüsteemi (Building Mangement System - BMS), mis kogub hoone erinevate haldusseadmete andmeid ning kohandab sätteid, et tagada ja parandada hoone energiatõhusust ja ohutust.

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed